boekpresentatie Ochtendwerk

Beste mensen

Met heel veel plezier nodig ik jullie uit voor de boekpresentatie van: “It al started in a sleazy (but quite romantic) alley somewhere downtown”, een selectie van de Ochtendwerken van mijn hand. Tegelijkertijd is het de opening van een tentoonstelling van nieuwe Ochtendwerken.

Op zondag 23 april om 12.30 bij restaurant Z&M op de Veerhaven 12-13 te Rotterdam.  Het eerste exemplaar zal zijn voor Els Desmet, stadsgeograaf en Ochtendwerk-volger van het eerste uur. Aansluitend (13.30 u) zal er een feestelijke asperge-lentelunch zijn.

Het is af!  Een superboekje vind ik zelf in alle bescheidenheid.

Ochtendwerken maken was zomaar een idee, maar bijna 500 dagen later is het er nog steeds. Elke ochtend sta ik op en maak als eerste ding van de dag een tekening. Dat is ontzettend prettig om te doen. En ik begrijp dat het voor sommige volgers op Facebook ook het eerste is dat zij te zien krijgen. En dus tijd voor een boekje, met daarin een selectie van de ochtendwerken uit 2016, samen met een poëtische tekst over het werken in de ochtend. Ontwerper Art Collart maakte er een visueel fijnzinnig werk van.

En nou ja, ik wil er natuurlijk zoveel mogelijk verkopen, het is een oplage van 700 exemplaren en die moeten allemaal weg! Dus je mag met alle liefde mij mailen dat je een boek wilt kopen! Het boekje is te koop op de presentatie (€ 20,-), en daarna bij mij via de website www.thepoetisworking.nl , en op verschillende plekken in Rotterdam en (hopelijk) in den lande.

De feestelijke lunch is € 25,- per persoon, inclusief twee drankjes. Emmy en Rob van Z&M gaan daar iets moois van maken! Graag hiervoor aanmelden op sander@thepoetisworking.nl , neem (klein en groot) kinderen mee, voor hen zijn er pannenkoeken als ze willen. Maar…. als je niet wilt lunchen kom dan gewoon naar de boekpresentatie, ik zou dat heel erg leuk vinden!….En als je niet kunt komen, dan kun je kopen!

 

Tot daar!

Sander Zweerts de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *